Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:09 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Jandarmii din Tulcea au trecut pragul unor persoane vârstnice singure pentru a le dărui bucurie în preajma sărbătorilor de iarnă (GALERIE FOTO)

ro

22 Dec, 2023 18:05 760 Marime text
Sursă foto: IJJ Tulcea
  • Și în acest an, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au contribuit la bucuria celor care au nevoie de sprijin și un zâmbet în preajma sărbătorilor de iarnă.
     
Și în acest an, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au contribuit la bucuria celor care au nevoie de sprijin și un zâmbet în preajma sărbătorilor de iarnă, transmite un comunicat din partea IJJ Tulcea.

Prin donațiile lor, jandarmii au dorit să aducă alinare unor persoane vârstnice, rămase singure, unele dintre ele fiind imobilizate la pat și cu dorul celor apropiați.

Încărcați cu alimente pentru masa de Crăciun, un zâmbet și o vorbă bună, jandarmii au reușit să aducă un strop de căldură în sufletele lor și speranță. 

Tradițiile și obiceiurile oferă un farmec aparte acestor zile, iar noi ne bucurăm că am reușit și în acest an să respectăm tradiția noastră de a face un bine și de a lumina suflete acolo unde este nevoie de noi.

„Îi mulțumim preotului Avram Tudor din cadrul Parohiei Lăstuni, care a ajutat la identificarea acestor familii greu încercate.

Prin solidaritate, putem aduce zâmbete! Sărbători binecuvântate tuturor!”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Finalizarea proiectului „Creşterea eficienţei energetice la pavilionul 45-13-22 (comandament) al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii