Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:37 20 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii constănțeni, la datorie în acest weekend

ro

16 Apr, 2022 08:14 1285 Marime text
foto: Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Constanţa vor fi zilnic la datorie în acest weekend, 15-17 aprilie, cu misiunea principală de a acorda sprijin și îndrumare cetățenilor care se vor afla în spațiile publice, precum şi pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională.

Astfel, oamenii legii vor avea în atenţie desfăşurarea în condiţii de siguranţă a manifestărilor organizate, fiind angrenaţi zilnic şi în misiuni de pază şi protecţie instituţională la cele 36 de obiective din competenţă.

„În vederea prevenirii unor evenimente neplăcute, recomandăm participanților la manifestările publice să respecte indicațiile organizatorilor, să evite implicarea în conflicte, să acorde atenție bunurilor personale, să supravegheze copiii care se pot rătăci cu uşurinţă în zonele aglomerate”, precizează reprezentanții IJJ Constanța. 

De asemenea, sprijinul Jandarmeriei poate fi solicitat prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112, însă persoanele pot anunța și cel mai apropiat echipaj de jandarmi, dacă observă cetățeni care au un comportament antisocial. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii