Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:10 27 03 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii constănţeni donează sânge pentru semenii lor

ro

06 Apr, 2021 09:20 1292 Marime text
  • Jandarmii constănţeni organizează periodic acţiuni al căror obiectiv îl constituie refacerea rezervelor sanguine
În perioada 05-08 aprilie a.c.,  peste 40 de jandarmi constănţeni sunt prezenţi la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa pentru a dona sânge, în scopul completării rezervelor sau pentru ajutorarea victimelor unor accidente.
 
Jandarmii constănţeni în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa organizează periodic acţiuni al căror obiectiv îl constituie refacerea rezervelor sanguine atât de necesare salvării de vieţi omeneşti. 

Şi în anii precedenţi, oamenii legii s-au implicat în activităţi de donare de sânge, astfel încât la nivelul instituţional acest gest a devenit o tradiţie, numai în ultimul an fiind donată o cantitate de peste 100 litri de sânge, în cadrul a cinci acţiuni umanitare.
 
Prin aceste iniţiative, dorim să sprijinim recrutarea de noi donatori din rândurile constănţenilor şi fidelizarea celor care au mai donat, lansând un îndemn pentru toţi membrii comunităţii, să se alăture prin voluntariat în acţiuni umanitare, în vederea acordării unui real ajutor persoanelor aflate în dificultate.
 

„Solidaritatea oamenilor se vede şi prin fapte. Haideți să fim alături de aproapele nostru aflat în nevoie, să donăm sânge și să salvăm cât mai multe vieți!”, precizează IJJ Constanța.


Sursă foto: Inspectoratul Județean de Jandarmi Constanța 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii