Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:23 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii constănţeni donează sânge în cadrul unei acțiuni periodice

ro

18 Jun, 2021 13:53 1227 Marime text
  • Jandarmii constănţeni în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa organizează periodic acţiuni al căror obiectiv îl constituie refacerea rezervelor sanguine atât de necesare salvării de vieţi omeneşti. 
În perioada 07-18 iunie ac.,  peste 80 de jandarmi ai Grupării Mobile Constanța au fost prezenţi la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa pentru a dona sânge  în scopul completării rezervelor sau pentru ajutorarea victimelor unor accidente,  fiind a doua acţiune organizată în acest an.

Și în anii precedenţi, oamenii legii s-au implicat  în activităţi de donare de sânge, astfel încât la nivelul instituţiei acest gest a devenit o tradiţie. În medie, din anul 2008, unul din şase jandarmi constănțeni a donat sânge pentru persoanele aflate în suferinţă, astfel încât, la nivelul instituţiei, s-a creat o tradiţie în ceea ce priveşte acest demers.
 
Jandarmii constănţeni în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa organizează periodic acţiuni al căror obiectiv îl constituie refacerea rezervelor sanguine atât de necesare salvării de vieţi omeneşti. 

Sursă foto: Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii