Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:27 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Tulcea Avertizări RO-Alert și în județul Tulcea

ro

18 Nov, 2023 22:04 3676 Marime text





Sursa foto: ISU Tulcea
  • În urmă cu scurt timp, ANM a emis o avertizare de COD ROȘU pentru zona de litoral a județului Tulcea, potrivit ISU Tulcea
  • Localitățile vizate sunt Jurilovca, Sulina, C.A. Rosetti, Sfântu Gheorghe unde se vor semnala intensificări ale vântului cu viteze de peste 100 de km/h.
 
Avertizarea este valabilă până la ora 01:00 în această noapte.
 
A doua avertizare de cod roșu a fost emisă pentru zona localităților Casimcea, Baia, Slava Cercheză ce vizează fenomene precum scurgeri importante de pe versanți, terenți, pâraie viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte severe de inundații locale și creșteri importante de debite și niveluri cu depășiri ale cotelor de atenție pe râurile din bazinele hidrografice, mai transmit pompierii tulceni.
 
Au fost emise și mesaje RO-alert prin care populația din zona afectată de fenomenele meteo extreme a fost informată de acestea.
 
În prezent, pompierii Detașamentului Tulcea intervin pentru degajarea unor arbori căzuți pe carosabil iar salvatorii Stației de Pompieri Babadag intervin în orașul Babadag pentru degajarea unui copac căzut pe o locuință.
 
Nu sunt înregistrate victime.

Citește și
Avertizare RO-Alert ! Cod roșu în Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii