Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Iași Conductă de gaz, avariată, în urma unui accident rutier. Pompierii au intervenit

ro

21 Nov, 2023 16:23 788 Marime text
Sursa foto; ISU Iași



 
  • Dispeceratul Integrat ISU – SMURD – SAJ Iași a fost anunțat prin SNUAU 112, astăzi, 21 noiembrie a.c., în jurul orei 12:00, despre producerea unui accident rutier în localitatea Breazu, comuna Rediu, în urma căruia a fost avariată o țeavă de aducțiune cu gaz la un operator casnic, potrivit ISU Iași.
 
La fața locului, au fost direcționate de urgență, o autospecială de intervenție și stingere cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor și un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanță Județean Iași, cât și echipajele de intervenție ale distribuitorului de gaz.
 

„La ajungerea forțelor de intervenție la locul solicitării, pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire a altor situații de urgență la avaria conductei de gaz, în urma accidentului rutier, au obturat conducta de gaz și au îndepărtat autoturismul din zona avariei”, au transmis pompierii ieșeni.
 

Echipajul medical a evaluat victima, conducătorul autoturismului, în vârstă de aproximativ 60 de ani, care era conștientă, cooperantă, ulterior, aceasta refuzând transportul la spital, mai informează ISU.
 
Cazul a rămas în atenția autorităților pentru cercetări.
 
Citește și
Accident rutier pe strada Poporului din municipiul Medgidia (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii