Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:52 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Dobrogea va primi un Ford Ranger Wildtrack

ro

27 Apr, 2020 00:00 1443 Marime text

Consiliul Județean Constanța se întrunește în ședință ordinară pentru data de 30 aprilie, ora 13,00,  în sistem videoconferință. Printre proiectele care vor fi analizate se află și cel privind darea în folosinţă gratuită Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al Judeţului Constanţa a unui bun mobil – autovehicul marca Ford, model Ranger Wildtrack - aflat în domeniul privat al Judeţului Constanţa.
 
Potrivit referatului de aprobare aferent acestui proiect, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al Judeţului Constanţa este o instituție publică, structură specializată destinată să execute misiuni de prevenire, monitorizare și gestionare a situaților de urgență în județul Dobrogea, ca serviciu public.
 
În calitate de titular al dreptului de folosință gratuită, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al Judeţului Constanţa va avea mai multe obligații, printre acestea fiind: suportarea cheltuielilor eferente folosirii bunului, să se îngrijească ca un bun proprietar de conservarea bunului remis în comodat, să respecte termenele de revizii tehnice și cele eferente inspectiilor tehnice periodice la o unitate de service autorizată și să încheie / să suporte, din fondurile proprii, asigurarea obligatorie de răspundere civilă (RCA) și CASCO obligatoriu.
 
Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu, ne-a precizat că autovehicul Ford, model Ranger Wildtrack, a fost achiziționat special pentru Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al Judeţului Constanţa. Mașina este fabricată în 2019, are culoarea Sea Grey, și a costat 209.079,68 de lei, după cum reiese din referatul de aprobare aferent acestui proiect.
 
Citește și
 
Consiliul Județean Constanța se întrunește în ședință în sistem de videoconferință

Un SRL din Cobadin furnizează materiale necesare combaterii răspândirii infecţiei cu noul coronavirus pentru ISU Dobrogea (documente)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii