Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:27 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Argeș O anexă a unei gospodării și un autoturism, cuprinse de flăcări! Pompierii au intervenit înainte ca focul să se extindă la o locuință

ro

24 Oct, 2023 12:47 662 Marime text
Sursa foto: ISU Argeș/ Foto cu rol ilustrativ



 
  • Trei echipaje de pompieri au intervenit cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat în cazul unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din cartierul Făget al orașului Mioveni. 

Conform pompierilor de la ISU Argeș, trei echipaje de pompieri au intervenit cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat în cazul unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din cartierul Făget al orașului Mioveni.

Ajunși la locul incendiului, salvatorii au constatat că flăcările se manifestau la o anexă gospodărească din lemn și la aproximativ 30% dintr-un autoturism.

„Incendiul izbucnit prezenta pericol de propagare la o locuință aflată în imediata apropiere. Incendiul a fost oprit din dezvoltare”, susțin salvatorii din Argeș.


În urma focului, pagubele înregistrate au fost la anexa de aproximativ șase metri pătrați și la aproximativ 30% din autoturism. Nu au fost victime ale evenimentului, mai transmite sursa citată.

Potrivit pompierilor argeșeni, în ultimele 24 de ore, numărul de intervenții în cazul arderilor necontrolate a rămas crescut, pompierii argeșeni acționând pentru localizarea și lichidarea a șase astfel de incendii, în urma cărora a fost afectată o suprafață de teren de aproximativ 41.100 metri pătrați.

Citește și
Atenție la mijloacele folosite pentru încălzirea locuințelor!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii