Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:06 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Irina Loghin vine la Constanta

ro

14 Jan, 2010 03:10 3685 Marime text
irina_loghin.jpgPe 21 ianuarie, susţine un recital de jumătate de oră pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, în cadrul Festivalului Naţional Multicultural „De dragoste, de neam, de ţară". Intrarea este liberă.

Pe 21 şi 22 ianuarie, Casa de Cultură a Sindicatelor găzduieşte faza regională a acestui festival. În prima zi, începând cu ora 18.00, evoluează ansamblurile folclorice ale caselor de cultură din Alexandria, Piteşti, Medgidia, Câmpulung şi Ploieşti. A doua zi, începând cu ora 16.30 vor fi lansate mai multe cărţi, printre care antologia de proză umoristică „Unşpe", scrisă de Cornel Udrea, „Momentul George Beldescu", monografie de Stelian Grigore, „Canari în colivie", roman de Stan Brebenel, „Mioritiada", versuri de Ion Nicolescu sau „Nume şi carte", de Marin Ifrim.

Muzica folk nu putea să lipsească de la un astfel de eveniment, aşa că şi acest moment este bifat de reprezentanţi ai Casei de Cultură Slatina. Tot pe 22, însă începând cu ora 18.00, casele de cultură din Constanţa, Câmpulung Muşcel, Slatina, Ploieşti şi Piteşti susţin un program cu muzică uşoară, dans sportiv şi de societate şi dans ţigănesc. Se va pune în scenă şi spectacolul de teatru „Târfă cu respect", de Jean Paul Satre.

Cireaşa de pe tort va fi, de această dată, solista Nico.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii