Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPS Teodosie, despre Covid Este o boală administrată politic și economic. Credincioșii mi-au atras atenția să nu recomand vaccinul (VIDEO)

ro

03 Jan, 2022 12:52 2387 Marime text

 
  • IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului , a vorbit despre pandemia de coronavirus, vaccinare și oamenii care îl sună din străinătate.



Fiind întrebat de ce nu a recomandat vaccinarea, IPS Teodosie a spus că nu este medic și a fost sfătuit de credincioși să nu recomande vaccinul.
 

Cum să recomand vaccinarea dacă nu sunt medic? Mulți oameni mi-au atras atenția să nu recomand pentru că rudele lor s-au vaccinat și ori au murit ori au paralizat. Și atunci cum s-o recomand, dacă îmi atrag atenția credincioșii? Punctul meu de vedere trebuie să coincide cu suferința sau bucuria credincioșilor. Eu nu pot fi despărțit de credincioși. Eu îi reprezint și pe ei.

 
 
 
 
Întrebat cum ar trebui să ne protejăm de noul val al pandemiei, IPS Teodosie nu a a vrut să comenteze.
 

 
Eu nu comentez pentru că nu fac politică. Este o boală administrată politic și economic. De aceea, logică pentru mine nu prea este. Nu aș vrea să fiu om politic niciodată.


Ascult de medic, care îmi arată cu probe, cu analize, în mod știiințific. Îmi fac analize și toate ies bune.

 
Arhiepiscopul Tomisului a mai spus că nu s-ar fi vaccinat chiar dacă nu ar fi avut alergie.
 
IPS Teodosie are mulți urmăritori în străinătate.

 

Mă sună din străintate  foarte mulți și mă îndeamnă să nu mă opresc de laa slujbe pentru că se roagă și ei cu mine și le este de folos. Mulți spun că s-au vindecat de decepție, de anumite boli. Chiar din Italia am o credincioassă care tot îmi mulțumește. Era bolnavă. Mi-a mulțumit că s-a rugat și s-a ridicat din boală.

 

Arhiepiscopului Tomisului a transmis și un mesaj pentru credincioși.

 

Iubiți credincioși, rămâneți demni, verticali, încrezători în adevăr și nu încrezători în iluzii. Nu vă luați după cei ce vorbesc azi într-un fel și mâine altfel.



IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a organizat luni, 3 ianuarie 2022, la Centrul Eparhial Tomis, o conferință de presă pentru a trasa modul de desfășurare a slujbei de Bobotează din acest an.









Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii