Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:32 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului a săvârșit slujba Sfântului Maslu la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Constanța (GALERIE FOTO)

ro

17 Mar, 2023 13:55 1266 Marime text
Foto: Primăria ConstantaBătrânii de la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Constanța au avut parte de o bucurie foarte mare ieri, când Înaltpreasfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, împreună cu un sobor impresionant de preoți au săvârșit slujba Sfântului Maslu și sfințirea cu aghiazma mică la sediul din strada Unirii.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța, slujba de rugăciune a fost oficiată la propunerea Arhiepiscopiei Tomisului, în contextul în care anul 2023 a fost declarat de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române ca fiind anul omagial al pastorației persoanelor vârstnice în întreaga Patriarhie Română. În acest sens, Arhiepiscopia Tomisului prin Departamentul Social Misionar și-a propus ca în perioada Postului Mare să împletească rugăciunea cu fapta cea bună prin oficierea unor slujbe de sănătate.

La evenimentul de ieri au participat vârstnicii cazați în Cămin și angajații Direcției Generale de Asistență Socială care s-au rugat împreună cu slujitorii Domnului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii