Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:24 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Tulcea Activități informativ-preventive legate de bullying și consumul de droguri prezentate elevilor de la Colegiul Economic Delta Dunării

ro

03 May, 2023 15:32 1043 Marime text
Sursa foto: IPJ Tulcea

Ieri, 2 mai a.c., polițiștii Biroului Siguranță Școlară, împreună cu reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Tulcea au desfășurat activități informativ-preventive la Colegiul Economic Delta Dunării, din municipiu.
 
Polițiștii au prezentat noțiunile generale ale fenomenului de tip bullying, care sunt modalitățile de intervenție și combatere, atât pentru elevi cât și pentru cadrele didactice și importanța dezvoltării abilităților non-violente de gestionare a conflictelor.
 
Totodată, elevii au primit informații utile despre efectele nocive pe care drogurile le au asupra organismului, asupra dezvoltării lor, dar și asupra viitorului lor.
 
„Aceste întâlniri urmăresc încurajarea dialogului în vederea identificării principalelor probleme cu care se confruntă elevii în mediul școlar, social sau familial”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii