Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:32 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Olt Eveniment rutier în orașul Potcoava. Ce s-a întâmplat

ro

05 Sep, 2023 13:52 926 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Ieri, 4 septembrie 2023, în jurul orei 17:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier la intersecția Drumului Comnual 546C cu trecerea la nivel cu calea ferată Potcoava.
 
Ieri, 4 septembrie 2023, în jurul orei 17:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier la intersecția Drumului Comnual 546C cu trecerea la nivel cu calea ferată Potcoava, transmite un comunicat din partea IPJ Olt.
 
La fața locului, s-au deplasat polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Olt.
 
Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din comuna Movileni, a pătruns pe calea ferată, deși semaforul electric avea semnalele luminoase și acustice în funcțiune, intrând în coliziune cu un autotren. 
 
În urma evenimentului, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale.
 
Atât conducătorul auto, cât și mecanicul de tren, implicați în eveniment, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
 
Pentru abaterea săvârșită, conducătorul auto a fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar, ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 120 de zile.


Citește și:
Activități preventive desfășurate de polițiștii din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii