Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța. Moartea suspectă a milionarului Constantin Dinescu, cercetată de Serviciul de Investigații Criminale (video)

ro

17 Aug, 2020 15:46 2035 Marime text

Conform informațiilor furnizate de IPJ Constanța, la data de 9 august a.c., un bărbat de 69 de ani a fost preluat de către un echipaj SMURD de pe Autostrada A2 și transportat la S.C.J.U. Constanța, unde a rămas internat până pe data de 15 august a.c., când a decedat.
 
Din primele informații, bărbatul, care ar fi suferit de afecțiuni cardiace, s-ar fi îndreptat spre municipiul București, iar la un moment dat ar fi acuzat o stare de rău, motiv pentru care a fost solicitată intervenția cadrelor medicale, diagnosticul la internare fiind de stop cardiorespirator - resuscitat. 
 
Cercetările în cauză au fost preluate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă (moarte suspectă). 
 
La examinarea exterioară a trupului neînsuflețit nu au fost constatate semne vizibile de violență. S-ar părea că este vorba despre milionarul Constantin Dinescu, supranumit „Baronul Luxului”.
 
 
În cursul zilei de mâine va fi efectuată necropsia, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii