Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:29 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța Misiunile polițiștilor rutieri, în municipiu. Șoferi băuți și alte nereguli constatate

ro

07 Nov, 2023 17:26 1102 Marime text
Sursa foto: IPJ Constanța







La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 08.40, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Biroul Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Străjerului s-a produs un accident rutier, conform  IPJ Constanța.
 
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 49 de ani, a condus un autoturism și a lovit trei vehicule parcate.
 

„Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat”, precizează polițiștii.

 
Ulterior, a fost transportat la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În aceeași zi, în jurul orei 08.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.
 

„În urma verificărilor, s-a constatat că autovehicul are înmatricularea supendată, iar certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numerele de înmatriculare au fost retrase”, au punctat rutierii constănțeni.

 
La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 23.20, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au identificat un bărbat, de 60 de ani, care a condus un autoturism pe șoseaua Mangaliei, sub influența băuturilor alcoolice și fiind implicat într-un accident rutier, prin tamponare.
 
Bărbatul a fost transportat la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
Tot în aceeași zi, în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Cernavodă au identificat un bărbat, de 38 de ani, care a condus un autoturism pe strada Principală din comuna Mircea Vodă, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 

„Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost transportat la spital, unde a refuzat prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”, arată sursa.

 
Pe 6 noiembrie a.c., în jurul orei 14.50, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au identificat un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.
 

„În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autoturismul avea plăcuțele cu numerele de înmatriculare retrase”,  spun polițiștii.

 
În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală.
 
Acțiune a polițiștilor constănțeni
 
Ieri, 6 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Medgidia au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice, în comunele Castelu și Mircea Vodă.
 
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 7.000 de lei.
 

 Citește și
Bărbat, de 40 de ani, din Brăila, încarcerat la penitenciar, pentru trafic și deținere de droguri periculoase

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii