Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța „La mulți ani de Ziua Națională a României!”. Iată cum au defilat polițiștii în această zi de sărbătoare (GALERIE FOTO)

ro

01 Dec, 2023 16:22 937 Marime text
Sursă foto: IPJ Constanța
  • Zeci de polițiști constănțeni au defilat cu stegulețe tricolore pe autospeciale și cu drapelul în suflet, de Ziua Națională a României, în centrul municipiului Constanța.
 
Zeci de polițiști constănțeni au defilat cu stegulețe tricolore pe autospeciale și cu drapelul în suflet, de Ziua Națională a României, în centrul municipiului Constanța, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 

„1 decembrie este ziua în care suntem cu atât mai mândri că suntem români, mândri de înaintașii noștri, de instituția pe care o reprezentăm și care înseamnă două sute de ani de tradiție și continuitate în slujba cetățenilor”, precizează sursa citată.

 
Cu prilejul Zilei Naționale a României, polițiștii constănțeni din cadrul structurilor rutiere, de ordine publică, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Criminalistic și Biroului pentru Protecția Animalelor au participat, cu tehnica din dotare, la parada militară care a avut loc în municipiul Constanța.
 
Totodată, cu prilejul Zilei Naționale a României au fost avansați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim, 30 de ofițeri și 47 de agenți din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Avansarea înainte de termen reprezintă o recunoaștere a dedicării și muncii fiecărui polițist, demonstrează onoare și mândrie în îndeplinirea datoriei sale, aceea de a contribui la siguranța comunității.
 

„La mulți ani, România!
 
La mulți ani tuturor românilor!”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Declarațiile oficialilor IPJ Constanța despre polițiștul găsit împușcat la Cumpăna (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii