Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:05 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța investighează distrugerea de afișe electorale în Medgidia

ro

26 May, 2024 12:08 539 Marime text

Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public referitoare la distrugerea mai multor afișe electorale afișate pe un avizier din municipiul Medgidia, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a demarat o investigație pentru a clarifica situația.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Medgidia s-au sesizat din oficiu, constatând săvârșirea unei contravenții prevăzute de art. 108, litera j, din Legea nr. 115/2015.



Oficial de la IPJ Constanța 

Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public, cu privire la mai multe afișe electorale aflate pe un avizier din municipiul Medgidia, care ar fi fost distruse de persoane necunoscute, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

În cauză polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea contravenției prevăzute de art. 108, litera j, din Legea nr. 115/2015.

În urma efectuării cercetărilor a reieșit că ar fi fost distruse afișele electorale ce ar fi aparținut a două formațiuni politice. 

În cauză cercetările continuă în vederea identificării persoanelor bănuite de comiterea faptei și luării măsurilor legale care se impun.



Citește și:

Procedura de acreditare a delegaților care participă la alegerile din data de 9 iunie 2024, stabilită de Biroul Electoral Centrel
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii