Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:16 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța Doi bărbați, reținuți și arestați. Unul dintre ei a fugit de la locul accidentului rutier comis

ro

13 Oct, 2023 19:37 827 Marime text





 
  • La data de 11 octombrie a.c., procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile, față de doi bărbați, de 27 de ani, respectiv 59 de ani
  • Primul este bănuit de comiterea infracțiunii de favorizarea făptuitorului, iar cel de-al doilea de săvârșirea infracțiunii de părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia 
 
Potrivit IPJ Constanța, la data de 11 octombrie a.c., procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile, față de doi bărbați, de 27 de ani, respectiv 59 de ani.

Primul este bănuit de comiterea infracțiunii de favorizarea făptuitorului, iar cel de-al doilea de săvârșirea infracțiunii de părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, declară polițiștii constănțeni.

„La data de 1 octombrie a.c., în jurul orei 20.00, bărbatul, de 59 de ani, a condus un autoturism, pe strada Sudului din comuna Băneasa, intrând în coliziune cu două atelaje hipo. În urma accidentului rutier, doi bărbați au fost ușor răniți”, transmite sursa citată.


Imediat după producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei.  Polițiștii sosiți la fața locului l-au identificat pe bărbatul, de 27 de ani, care a declarat că el a condus vehiculul implicat în accidentul rutier.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

„În urma administrării probatoriului, a rezultat că bărbatul, de 59 de ani, a condus, în realitate, autoturismul implicat în accident”, au mai adăugat polițiștii.
Cercetările în acest caz sunt continuate, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.


Citește și

Activități preventive desfășurate de polițiști. Iată unde
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii