Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:41 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța Din capturile polițiștilor – rețineri pentru tâlhărie și furt calificat

ro

12 Nov, 2023 16:25 1006 Marime text

Sursa foto: IPJ Constanța/ Foto cu rol ilustrativ



 
  • La data de 10 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 20 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.
 
La data de 10 noiembrie a.c., acesta a sustras mai multe produse dintr-un magazin și l-a agresat fizic pe agentul de pază, care a încercat să-l oprească.
 

„Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța”, a informat IPJ Constanța.
 

La data de 11 noiembrie a.c., acesta a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă.
 
Cercetat penal pentru furt calificat și deținerea și utilizarea de plase monofilament
 
La data de 11 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Cernavodă au identificat un bărbat, de 47 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat și deținerea și utilizarea de plase monofilament.
 

„La data de 11 noiembrie a.c., acesta ar fi montat trei plase monofilament într-o fermă piscicolă din satul Dunăreni și ar fi sustras astfel cinci kilograme de pește din speciile crap, caras, babușcă și roșioară”, transmit polițiștii.

 
Plasele monofilament au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar cantitatea de pește a fost predată administratorului societății piscicole.
 
Amenzi de 2.000 lei în Cernavodă
 
La data de 11 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Cernavodă au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și creșterea gradului de disciplină rutieră.
 
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 2.000 de lei.
 
De asemenea, a fost retras un certificat de înmatriculare.
 
La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, precum și polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, conchide sursa citată.
 
Citește și
Controale ale poliției rutiere, în Constanța. Ce au depistat polițiștii în trafic
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii