Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța Bărbat reținut pentru furt calificat. Ce a sustras și unde a fost prins în flagrant (FOTO)

ro

11 Aug, 2023 14:43 1042 Marime text
Sursă foto: IPJ Constanța
  • La data de 11 august 2023, polițiștii din cadrul Poliției orașului Techirghiol au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 25 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat în formă continuată, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare și instigare la comiterea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.
 
La data de 11 august 2023, polițiștii din cadrul Poliției orașului Techirghiol au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 25 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat în formă continuată, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare și instigare la comiterea infracțiunii de furt calificat în formă continuată, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. 
 
În noaptea de 3 spre 4 august 2023, acesta ar fi sustras diferite sume de bani din două autoturisme, parcate în orașul Techirghiol.
 
Ulterior, în noaptea de 8 spre 9 august 2023, ar fi sustras, din 2 autoturisme parcate în orașul Techirghiol, mai multe bunuri, în valoare totală de aproximativ 800 de lei.
 
La data de 9 august 2023, bărbatul ar fi sustras, din orașul Techirghiol, un autoturism aparținând persoanei vătămate, o femeie, de 77 de ani. Pe acest autoturism ar fi montat, ulterior, plăcuțe cu numere false de înmatriculare, sustrase de la un alt autoturism, din comuna Agigea.
 
În noaptea de 10 spre 11 august, bărbatul a fost prins în flagrant, în comuna Agigea, de polițiștii din cadrul Poliției orașului Techirgiol, în timp ce conducea autoturismul sustras la data de 9 august, pe care montase plăcuțe cu numere de înmatriculare false, sustrase de la autovehiculul din comuna Agigea.
 
Autoturismul pe care acesta îl conducea a fost imobilizat, în trafic de polițiști, bărbatul fiind condus, ulterior, la sediul Poliției orașului Techirgiol.
 
În urma cercetărilor efectuate a reieșit că bărbatul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru perioada în curs, și că ar fi constrâns o femeie, de 20 de ani, să participe la comiterea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.
 
La data de 11 august 2023, acesta a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat în formă continuată, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare și instigare la comiterea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.
 
Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală, a încheiat sursa citată.

Sursă foto: IPJ Constanța

Citește și:
Ce activități preventive au defășurat polițiștii din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii