Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța Activitate de informare a cetățenilor despre efectele dăunătoare ale consumului de droguri (FOTO)

ro

12 Jul, 2023 11:41 914 Marime text
Sursă foto: IPJ Constanța
  • Marți, pe 11 iulie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța a desfășurat o activitate în sprijinul societății despre efectele nocive ale administrării drogurilors.
 
Conform unui comunicat de presă din partea Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, ieri, la data de 11 iulie, polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități de prevenire a faptelor comise cu violență,  în parcurile din municipiul Constanța. 
 
Polițiștii au purtat discuții cu persoanele aflate în parcuri, cărora le-au oferit pliante cu recomandări pentru a nu deveni victime ale unor astfel de infracțiuni.
 
Pentru a evita situațiile de risc, polițiștii vă recomandă:
 
  • Nu încurajaţi violenţa şi injuriile! Acestea duc la declanşarea unor conflicte care pot degenera în violenţe. Un ton calm în discuții și un limbaj controlat previn adesea escaladarea conflictelor;
  • Nu vă faceţi singuri dreptate agresând fizic adversarul! Aceste fapte pot avea uneori consecinţe grave! De la o palmă sau îmbrânceală, victima se poate dezechilibra și lovi în cădere! Cereți sprijinul poliției dacă ați fost victima unei infracțiuni!
  • În locurile aglomerate, în parcuri, în mijloacele de transport în comun, nu vă angajaţi în dispute verbale, chiar dacă sunteţi provocat!
 
De asemenea, polițiștii au acționat și pentru prevenirea consumului de droguri, în rândul tinerilor aflați în zonele respective, a mai adăugat sursa citată.

Citește și:

Poliția de Frontieră: În România au intrat peste 15.000 de ucraineni în ultimele 24 de ore!
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii