Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:15 20 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța 159 de candidați, pentru cele 8 posturi de ajutor de șef de post

ro

28 Sep, 2021 16:24 801 Marime text
  • Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs: https://ct.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.
159 de candidați s-au înscris la concursul organizat de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, pentru cele 8 posturi de ajutor șef de post, prin încadrare directă, din sursă externă.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs: https://ct.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

În perioada 11 - 19 octombrie a.c., candidații, ale căror dosare au fost validate, vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice.
La data de 23 octombrie a.c., va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor şef de post din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute.

SUCCES TUTUROR CANDIDAȚILOR
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii