Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:19 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Buzău A mers la reparații cu mașina și nu i s-a mai returnat

ro

02 Nov, 2023 16:19 1136 Marime text

Sursa foto; Poliția Română

 
  • În ziua de 1 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut principalul bănuit de săvârşirea infracţiunilor de abuz de încredere şi înşelăciune, un bărbat de 36 de ani, din Poşta Câlnău, potrivit IPJ Buzău. 
 
Fapta a fost sesizată în ziua de 5 octombrie a.c., de către un bărbat de 37 de ani, din Bacău.
 
Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că în ziua de 28 aprilie a.c., bănuitul a primit autoturismul de la persoana vătămată pentru a efectua reparaţii la acesta, ulterior refuzând să restituie maşina proprietarului.
 

„În data de 30 octombrie a.c., bărbatul, recomandându-se ca fiind proprietarul autoturismului, ar fi vândut maşina unui bărbat în vârstă de 32 de ani, din Buzău”, afirmă polițiștii buzoieni.
 

Autoturismul a fost indisponibilizat de către poliţişti în vederea continuării cercetărilor şi restituirea bunului persoanei vătămate.
 

„Faţă de bănuit a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 2 noiembrie, să fie prezentat unităţii de parchet pentru a dispune cu privire la măsura preventivă”, mai susține IPJ Buzău.

 
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz de încredere şi înşelăciune pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bănuitului.
 
Citește și
Tânăr de 18 ani, din Medgidia, reținut pentru tâlhărie calificată
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii