Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:05 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Brăila Bărbat de 43 de ani, depistat cu un cuțit de 30 centimetri. În zonă se organiza Balul Bobocilor!

ro

13 Oct, 2023 20:41 855 Marime text


Sursa foto: Facebook



Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brăila au acționat pe raza de municipiului pentru prevenirea producerii unor evenimente de tulburare a ordinii și siguranței publice, pentru prevenirea și combaterea consumului de alcool și droguri în rândul elevilor cu ocazia organizării unui eveniment de tip Balul Bobocilor, potrivit IPJ Brăila.

Pe strada Griviței, în zona unui restaurant unde a fost organizat evenimentul de tipul Balul Bobocilor, polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică, au oprit un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din Brăila.


„Polițiștii au efectuat controlul autoturismului și cel corporal asupra bărbatului, ocazie cu care au descoperit un cuțit tip briceag având lungimea totală de 30 de centimetric”, declară polițiștii brăileni.


Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, mai subliniază sursa menționată.

„Polițiștii brăileni reamintesc și pe această cale faptul de a purta fără drept, la adunări publice, manifestări cultural-sportive, în locuri special amenajate şi autorizate pentru distracţie ori agreement, în mijloace de transport în comun sau în instituții publice, unități de învățământ a obiectelor fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, înţepare sau lovire (de tipul: briceag, cuţit, pumnal, box etc.) ori a substanţelor iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, constituie infracțiune!”, încheie IPJ Brăila.


Citește și
Avea emis ordin de protecție pentru violență conjugală, dar nici pe acesta nu l-a respectat
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii