Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău A ajuns în arest după ce a încălcat ordinul de protecție provizoriu. Ce s-a întâmplat

ro

08 Sep, 2023 17:29 936 Marime text
Foto cu rol ilustrativ.
  • La data de 7 septembrie 2023, în jurul orei 13:00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Dofteana au fost sesizați de către o femeie, de 50 de ani, din localitate, despre faptul că, soțul său ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordin de protecție provizoriu.

La data de 7 septembrie 2023, în jurul orei 13:00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Dofteana au fost sesizați de către o femeie, de 50 de ani, din localitate, despre faptul că, soțul său ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordin de protecție provizoriu, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 7 septembrie 2023, în jurul orei 12.30, cel în cauză ar fi revenit la domiciliul soției sale, încălcând astfel măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu emis de către polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Onești.

În urma probelor administrate, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță și l-au introdus în Arestul IPJ Bacău.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție, a încheiat sursa citată.


Citește și:
IPJ Constanța: Trimiși în judecată pentru infracțiuni vamale (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii