Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:05 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Argeș Vitezoman, surprins de RADAR cu viteză excesivă, pe DN 65B

ro

29 Oct, 2023 13:10 928 Marime text
Sursa foto: Poliția Română


 
  • În ziua de 27 octombrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat, de 39 de ani, din Slatina, județul Olt, care conducea un autoturism pe DN65B, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 122 de km/h.
  • Șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile. 
 
În ziua de 27 octombrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat, de 39 de ani, din Slatina, județul Olt, care conducea un autoturism pe DN65B, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 122 de km/h, potrivit IPJ Argeș.
 

„Ca urmare a abaterii, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile”, transmit polițiștii argeșeni.

 
În ultimele 48 de ore, polițiștii argeșeni au continuat acțiunile în sistem integrat, alături de jandarmi argeșeni și de reprezentanți ai altori instituții, cu scopul prevenirii și combaterii unor situații de risc pentru cetățeni, precum și al menținerii unui climat de ordine și siguranță publică.
 
În cadrul abaterilor constatate în filtrele rutiere instituite în cele două zile, au fost reținute 32 de permise de conducere și au fost retrase 32 de certificate de înmatriculare.
 
 
 Citește și
Declarațiile polițiștilor cu privire la accidentul tragic, în care un tânăr și-a pierdut viața (FOTO+VIDEO)
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii