Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:20 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionuţ Mişa, despre măsurile adoptate de Guvern ”Sunt benefice şi pentru cetăţeni şi pentru companii”

ro

08 Nov, 2017 18:43 2293 Marime text
Guvernul a adoptat miercuri OUG privind Codul Fiscal, într-o şedinţă care s-a desfăşurat în timp ce, în Piaţa Victoriei, câteva sute de persoane protestau faţă de măsurile care vor fi introduse astfel, în principal faţă de transferul plăţii contribuţiilor de la angajator la angajat. Premierul Mihai Tudose a spus, la începutul şedinţei din Guvern, că este "o inflamare excesivă" a opiniei publice, el susţinând că măsurile privind externalizarea profitului "au inflamat nişte multinaţionale", informează România TV.

Ministrul a avertizat companiile multinaţionale care activează în România, că acestea vor trebui să-şi plătească taxele la fel ca în alte ţări.

"Le spun companiilor multinaţionale, care încearcă să evite plata impozitelor şi taxelor, că vor trebui să respecte Romania şi să plăteasca aceste impozite şi taxe la fel ca în celelalte ţări", a afirmat Ionuț Mişa.

Mişa a subliniat că aceste măsuri sunt benefice atât pentru cetăţeni, cât şi pentru companii.

"Aceste măsuri sunt benefice şi pentru cetăţeni şi pentru companii. (...) Se realizează o scădere o scădere a contribuţiilor sociale de la 39,25% în prezent la 37,25% începând din 2018", a mai afirmat ministrul.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii