Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:39 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iohannis a promulgat legea România va participa cu 3 milioane de dolari la construirea Muzeului Victimelor Comunismului din Washington (DOCUMENT)

ro

10 Jan, 2023 15:53 1818 Marime text
Preşedintele Klaus Iohannis, foto: Administrația Prezidențială
Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, marţi, 10 ianuarie, legea privind plata unei contribuţii financiare voluntare a României pentru susţinerea Muzeului Victimelor Comunismului din Washington DC.


Decret pentru promulgarea Legii privind plata unei contribuții financiare voluntare a României pentru susținerea Muzeului Victimelor Comunismului din Washington, D.C. (PL-x 768/12.12.2022)., este conținutul decretului semnat de președinte. 


Iată ce prevede legea:

„Prin hotărâre a Guvernului, la propunerea Ministerului Afacerilor Externe, se aprobă plata contribuţiei financiare voluntare a României pentru susţinerea construirii Muzeului Victimelor Comunismului din Washington DC, reprezentând echivalentul în lei a 3.000.000 USD. Contribuţia financiară se acordă într-o tranşă unică. Contribuţia se va calcula pe baza cursului de schimb leu/dolar american, la data efectuării plăţii”


Puteți consulta forma pentru promulgare în secțiunea Documente a materialului. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii