Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ioana Constantin, noul CEO al platformei integrate Termene.ro

ro

07 Mar, 2023 15:18 1145 Marime text
Termene.ro a decis să numească un nou CEO. Potrivit unui comunicat oficial, Ioana Constantin va prelua această poziție, având alături o echipă de management formată din membri importanți care au contribuit la succesul platformei: Deputy CEO Gina Petre, CTO Alexandru Mărăcineanu și CFO Silviu Cernat.

„Ei vor fi coordonați de un Board of Advisors, asigurând astfel o guvernanță corporativă eficientă și o coordonare optimă a activității companiei. Această decizie face parte din strategia de dezvoltare pe termen lung a companiei și se aliniază cu dorința Termene.ro de a-și îmbunătăți performanțele și de a-și extinde afacerile în viitor.

În plus, pentru a-și putea finanța planurile de extindere și dezvoltare, Termene.ro se transformă într-o societate pe acțiuni (SA) și analizează o eventuală listare la bursă și atragerea de capital privat. Această decizie are scopul de a asigura resursele necesare pentru a investi în tehnologie și în dezvoltarea de noi produse, precum și pentru a-și consolida poziția pe piața serviciilor financiare și juridice din România“ - mai transmite sursa citată.


Conform comunicatului, Ioana Constantin a ocupat, timp de patru ani funcția de Manager of Customer Success în cadrul companiei, construind împreună cu echipa Termene.ro rețeta de succes de astăzi, prin seriozitate și implicare continuă în procesul de dezvoltare al unuia dintre cei mai importanți agregatori de date financiare și juridice din România.

„Termene.ro nu mai reprezintă doar o simplă platformă care pune la dispoziția clienților informații multiple despre firme și dosare în instanță. Astăzi, prin diversitatea și complexitatea serviciilor noastre, platforma Termene.ro a devenit un partener predictibil și un sprijin real pentru miile de clienți care ne acordă încrederea lor în fiecare zi”, a declarat Ioana Constantin, noul CEO Termene.ro


Pornind de la informații despre companii, acționari și administratori până la prospectări, studii de piață, colectare de creanțe, servicii financiare și API-uri capabile să susțină zeci de milioane de cereri, Termene.ro lansează în luna aprilie 2023 noua platformă Termene_AI_360, care este rezultatul unui proiect amplu de cercetare în inteligență artificială, în care au fost investiți peste 5 milioane de euro.

Noua platformă Termene_AI_360 va analiza automat datele și informațiile pentru afaceri utilizând știința datelor, inteligența artificială (AI) și învățarea automată (ML). Platforma pentru știința datelor și învățare automată generează îmbunătățiri semnificative la nivelul sectorului de analiză a datelor și de inteligență în afaceri.

Prin extinderea și adaptarea tehnologiei pe mai multe sectoare de activitate, Termene_AI_360 va genera multiple efecte economice pozitive precum și know-how transferabil la nivelul altor sectoare”, a explicat Ioana Constantin, CEO Termene.ro

„Anul trecut, termene.ro a depășit două milioane de euro cifră de afaceri - o creștere cu 60% - cu o implicare minimă din partea mea. Echipa care conduce firma face minuni. Aducem alături de Termene.ro parteneri și management care să ducă acest business mai departe către potențialul lui. Pe lângă proiectele actuale pe care le am în desfășurare (evenimente, cursuri, parteneriatul cu TBF), eu mă îndrept către noi proiecte de investiție și mă implic într-o companie specializată pe implementarea tehnologiilor de inteligență artificială în companii.”, a declarat Adrian Dragomir, fondatorul Termene.ro


Conform Departamentului de Comunicare și Relații Publice, Termene.ro este o platformă complet automatizată în care utilizatorii au acces direct la informații din zeci de surse oficiale și actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România. Înființată în anul 2014, Termene.ro este accesată de peste 120.000 de companii, pe care le sprijinim să identifice la timp oportunitățile de afaceri și să evalueze corect riscurile prin analize de piață, rapoarte și statistici care pot fi personalizate sau monitorizări ale portofoliului de clienți.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii