Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:25 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ioan Pintea, noul director general al CFR SA. Ce obiective are

ro

15 Feb, 2020 10:28 3001 Marime text
Ioan Pintea a preluat, începând de astăzi, 15 februarie 2020, conducerea Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA, fiind desemnat de Consiliul de Administraţie, director general interimar.
 
Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al companiei informează că, la data de 13 februarie 2020, Consiliul de Administraţie al Companiei Naționale de Căi Ferate CNCF CFR SA, întrunit în sedință, l-a desemnat pe Ioan Pintea, director general provizoriu, pentru un mandat de patru luni.
 
Ioan Pintea va coordona activitatea CFR SA, compania naţională care administrează şi gestionează infrastructura feroviară publică, până la finalizarea procedurii de selecţie, conform prevederilor OUG 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice.
 
Ioan Pintea, de profesie inginer, a absolvit Institutul Politehnic din Cluj-Napoca, Facultatea de Căi Ferate Drumuri și Poduri și are o experiență de 30 de ani în domeniul feroviar, până la preluarea noului mandat deținând funcția de director al Sucursalei Regionale de Căi Ferate Brașov.
 
Ioan Pintea, directorul general al CFR SA, și a propus pentru perioada imediat următoare implementarea a două obiective importante, și anume, prioritizarea și accelerarea programelor de modernizare a infrastructurii feroviare, precum și promovarea altor obiective de investiții cu impact major in dezvoltarea rețelei feroviare.

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii