Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiție realizată de Emanuel Muntmark, la Tătaru, județul Constanța. Despre ce este vorba

ro

05 Dec, 2022 00:00 1991 Marime text
  • Amintim că în februarie 2021, Consiliul Județean Constanța a lansat în consultare publică propunerile preliminare PUZ în vederea modificării documentației de urbanism existente și extindere arie Parc eolian Comana Pecineaga
 
Pecineaga Energies SRL a depus la Agenția pentru Protecția Mediului un memoriu de prezentare pentru întocmirea unui PUZ în vederea extinderii stației electrice de transformare 20/110kV Tătaru – existent.
 
Firma Pecineaga Energies este beneficiarul, care are sediul în Constanța, iar proiectant este Monsson Alma SRL, din Gălbiori, județul Constanța. Parcela de teren pe care se execută lucrarea are funcțiunea de teren agricol conform CF nr. 100314, urmând ca până la finalizarea autorizației de construire să iasă din circuitul agricol. Parcela se află în comuna Comana, sat Tătaru, județul Constanța.
 
Pe suprafața reglementată PUZ de 474 mp a terenului, se propune realizarea unei Extinderi a stației electrice de transformare Tătaru pentru a conecta la SEN parcurile eoliene din zonă.
 
Amintim că în februarie 2021, Consiliul Județean Constanța a lansat în consultare publică propunerile preliminare PUZ în vederea modificării documentației de urbanism existente și extindere arie Parc eolian Comana Pecineaga de pe raza teritorială a UAT-urilor: Comana, Amzacea și Pecineaga, județul Constanța. Inițiatorul PUZ-ului a fost Pecineaga Energies SRL cu sediul social în Constanța, iar proiectant general este Monsson Alma SRL, cu sediul social în comuna Crucea.
 
Pecineaga Energies SRL, în datele Registrului Comerțului
 
Firma a fost înființată în anul 2007 și are sediul social în municipiul Constanța, pe strada Zorelelor. Capitalul social subscris este de 200 de lei. Asociați în firmă sunt Valorem SAS, firmă înregistrată în Franța, cu o cotă de 95% la beneficii și pierderi și Emanuel Muntmark, cu o cotă de 5%.

Persoane împuternicite în firmă sunt: Berard Nicolas Jean Richard – administrator, Aufort Jerome Remy – administrator, Emanuel Muntmark – administrator. Firma are ca activitate principală, conform codului CAEN, „Producţia de energie electrică”.

În anul 2021, firma a înregistrat zero salariați, la o cifră de afaceri de 0 lei, pierderea fiind de 679.993 lei.
 
Monsson Alma SRL, în datele Registrului Comerţului 


Înfiinţată în anul 1997, Monsson Alma SRL are sediul social în Gălbiori, comuna Crucea. Capitalul social subscris de 45100 lei, integral vărsat, este compus din 4510 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Muntamrk Maria, cu 1.11% din capitalul social, şi Muntmark Emanuel, cu 98.89% din capitalul social. Administratorul firmei care se ocupă de activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management este Muntmark Emanuel. În anul 2021, firma a raportat 36 de salariați, la o cifră de afaceri de 17.243.428 lei, cu un profit de 851.586 lei.
 
Firmele „Regelui Eolienelor”
 
Cele mai multe afaceri sunt la malul mării, în total fiind peste 50 de firme, chiar dacă unele au fost radiate anterior. Toate firmele însumează peste 100 de milioane de euro cifră de afaceri.
 
 
Conform confidas.ro, Emanuel Muntmark este asociat sau administrator la Topleț Energy SRL, Monsson Power SRL, Monsson Manpower SRL, Magea Structures  SRL, Gălbiori Wind Farmn SRL, East Structures SRL, Monsson Invest SRL, Monsson Alma SRL, Plusenerg SA, Monsson Logistic SRL, Pecineaga Energies SRL, Eco Power Wind SRL, Wind Power Plant SRL, Monsson  Hydro Services SRL, West Power Investments SRL, Azimuth Green Solutions SRL, Eos Power Park SRL, Hyperion Power SRL, Raza Green Project SRL, Helios Green Project SRL, Apollo Power Energy SRL, Sunwind Energy SRL, Zefir Power Energy SRL, New Tren Energy SRL, Topalu Power Park SRL, Monsson Trading SRL, Foton Powers Energy SRL, Sunpro West Power SRL, Vulturu Wind Farm SRL, Sunpro Green Energy SRL, Camre Energy SRL, Vulturu Power Park SRL, Crucea Power Park SRL, Smart Renewable Sources SRL, Green Force Energy SRL, Top Green Power SRL și Renewable Concept SRL.
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Schimbare de macaz într-o firmă deținută de Emanuel Muntmark. Are administrator nou și sediul social se mută în Caransebeș
 

Tags: Emanuel Muntmark


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii