Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:07 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Învață programare cât e ziua de mare! Fructifică timpul și fii gata de angajare în 8 luni

ro

01 Aug, 2023 14:53 708 Marime text

 
Vacanța la mare poate fi atât un prilej de relaxare, cât și momentul oportun în care să stabilești o bornă a evoluției tale profesionale. Relaxarea pe plajă poate deveni antrenantă și poate fi răgazul de care aveai nevoie pentru a-ți revigora viața profesională, nu doar viața personală.
 
Acum, ai posibilitatea de a învăța programare într-un mod adaptat stilului și personalității tale în cadrul mentoratului WellCode. Programul este unic pe piața de cursuri IT din România și îți oferă posibilitatea de a învăța să scrii cod de oriunde, oricând și oricât timp ai la dispoziție.
 
A invata programare WellCode presupune mai mult decât dezvoltarea abilității de a scrie cod, căci fondatorul mentoratului a gândit programul după modelul observat în cadrul companiilor Facebook și Google, din Statele Unite ale Americii. Astfel, vei avea oportunitatea de a te dezvolta atât din punct de vedere profesional, cât și personal.
 
În timpul petrecut în cadrul celor două companii americane, Petru Trîmbițaș a observat și conștientizat faptul că succesul profesional este condiționat de evenimentele și aspectele din sfera personală. În consecință, a structurat mentoratul în două părți:
 
  • dezvoltare profesională;
  • dezvoltare personală.
 
Dezvoltarea profesională este coordonată de mentori cu experiență îndelungată în domeniul IT. Aceștia te vor ghida și învăța să scrii cod curat și corect, adaptat stilului și timpului tău. În consecință, vei avea posibilitatea de a scrie cod curat și corect atunci când îți vei dori, cât îți va permite timpul, indiferent de locul în care te afli: acasă, la birou, la munte sau la mare. Cu toate că vei rezolva probleme și vei învăța programare independent de ceilalți utilizatori, nu vei fi niciodată singur.

Mentorii îți vor fi alături la orice pas și te vor ghida către găsirea soluțiilor ideale pentru problemele cu care te întâlnești. Fiecare problemă rezolvată se va concretiza într-un pas înainte pe platformă. Vizualizarea în timp real a evoluției tale te va ajuta să-ți păstrezi concentrarea și motivația, așa că doar de tine va depinde ritmul în care vei ajunge de la învățare la programare!
 
Mentorii îți vor rămâne alături și după ce vei reuși să parcurgi platforma integral. În etapa următoare, aceștia te vor sprijini să îți scrii propria aplicație și să-ți realizezi portofoliul de proiecte pe care să le prezinți viitorilor tăi angajatori. Apoi, te vor încuraja să îți rafinezi abilitățile soft skills și tehnice, astfel încât să reușești să treci cu brio de interviu și să obții primul tău job ca programator.
 
Petru Trîmbițaș susține că acest drum de a învăța programare poate fi parcurs în doar 8 luni, cu condiția să respecți 3 reguli simple:
 
  • să asculți și să urmezi sfaturile mentorilor;
  • să dormi 8 h / noapte;
  • să lucrezi 15 - 20 de ore / săptămână.
 
Pentru a putea să te dezvolți din punct de vedere profesional într-un mod atât de rapid trebuie să beneficiezi de echilibru în sfera personală. În vederea dobândirii acestuia vei lucra cu coachi cu experiență îndelungată în dezvoltarea personală. Aceștia te vor ajuta să:
 
  • îți conștientizezi gândurile și emoțiile negative;
  • îți dezvolți tehnici și strategii de gestionare ale acestora;
  • îți pui la punct un stil de viață sănătos (regim alimentar echilibrat, somn sănătos, activitate fizică etc.).
 
Toate acestea vor avea ca rezultat creșterea capacității de concentrare, necesară pentru dezvoltarea gândirii analitice.
 
Programează chiar acum o ședință de consultanță cu mentorii și convinge-te cum e posibil ca dorința de a învăța programare în numai 8 luni să devină cea mai frumoasă realitate!
 
 Sursa foto: pexels.com
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii