Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inundații la Valu lui Traian, județul Constanța. Localitatea, vizată de un cod portocaliu de averse torențiale (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

14 Jun, 2022 15:16 3126 Marime text
Inundații la Valu lui Traian. Foto: ZIUA de ConstanțaAdministrația Națională de Meteorologie a emis astăzi un cod portocaliu de vreme rea pentru mai multe localități din județul Constanța, printre care și Valu lui Traian. 

Potrivit ANM, în intervalul ora 13:20 până la ora 14:30 în județul Constanta: Ovidiu, Murfatlar, Mihail Kogălniceanu, Valu lui Traian, Lumina, Castelu, Poarta Albă, Cuza Voda, Tortoman s-au semnalat averse torențiale din care se vor acumula peste 35 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină.

inundații la valu lui Traian. Foto: ZIUA de ConstanțaLocuitorii din zonele vizate de avertizarea meteo au fost anunțați prin mesaj Ro-Alert. 

În localitatea Valu lui Traian, ploaia torențială a provocat inundații pe mai multe străzi. Chiar și pe drumul principal circulația s-a desfășurat cu greutate diun cauza cantității foarte mari de apă căzută în scurt timp. 

Inundații la Valu lui Traian. Foto: ZIUA de ConstanțaÎn anumite zone apa a trecut de glezne. 

Au fost chemați și pompierii pentru a venit în sprijinul locuitorilor. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii