Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Într-o singură zi Două dosare penale pentru nereguli în trafic, în județul Constanța. Iată pentru ce

ro

15 Oct, 2023 13:11 914 Marime text

Sursa foto: IPJ Constanța



 
  • În perioada de 14 - 15 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia, Secției 3 Poliție Rurală Mangalia și Secției 9 Poliție Rurală Topraisar au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise, potrivit IPJ Constanța 
 
În perioada citată, au fost legitimate 60 de persoane și au fost verificate 50 de vehicule.

 
„În urma activităților desfășurate, au fost aplicate șase sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ  3.000 de lei. De asemenea, a fost reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere și au fost retrase două certificate de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare!, declară polițiștii constănțeni

 
Totodată, au fost constatate două infracțiuni la regimul circulației rutiere.
 
Un șofer conducea în Mangalia, fără a deține permis de conducere
 
Potrivit sursei citate, la data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 21.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Ion Manolescu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Un altul era la volan sub influența băuturilor alcoolice

La data de 14 a.c., în jurul orei 21.50, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Nicolae Filimon, din satul Dulcești, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 

„Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”, au mai precizat polițiștii rutieri.

 
În ambele cauze a fost întocmit dosar de cercetare penală.


Citește și
Update Accident rutier, în Constanța! O mașină s-a izbit de un stâlp (FOTO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii