Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intervenții ale polițiștilor în Murfatlar și Năvodari, județul Constanța. Constatări

ro

20 Mar, 2024 21:11 676 Marime text





La data de 19 martie a.c., polițiștii din Poliției Orașului Murfatlar au desfășurat o acțiune pe linia delicvenței juvenile și a victimizării minorilor în unitățile de învățământ și în zona adiacentă, potrivit IPJ Constanța.
 

„În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 15 persoane, au fost verificate cinci vehicule și au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.000 de lei”, spun polițiștii. 

 
De asemenea, la data de 19 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năvodari  au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea consumului de droguri sau alte substanțe interzise.
 
Conform sursei, în cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 14 persoane, au fost verificate 13 vehicule și au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.990 de lei. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și
Doi bărbați au fost încarcerați în Penitenciarul Poarta Albă. Pentru ce infracțiuni au ajuns în spatele gratiilor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii