Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:42 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intervenții ale poliției rutiere în județul Constanța. Șoferi băuți la volan și accidente produse din această cauză

ro

30 Dec, 2023 14:57 933 Marime text





 
  • La data de 28 decembrie a.c., în jurul orei 17.40, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 49 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Bărbatul a fost testat cu apartul etilotest, rezultatul fiind 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 

„Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”, transmit polițiștii.
 

De asemenea, la data de 29 decembrie a.c., în  jurul orei 13.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 3 s-a produs un accident rutier.
 

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 34 de ani, ar fi condus un autoturism, a pierdut controlul direcției, a părăsit partea carosabilă și a lovit o movilă de pământ.”, mai precizează IPJ Constanța.

 
În urma accidentului rutier, conducătorul auto a fost ușor rănit.
 

„Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”, relatează polițiștii rutieri.

 
Totodată, la data de 29 decembrie a.c., în  jurul orei 20.45, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 39E un autoturism ar fi ieșit în afara părții carosabile.

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 44 de ani, ar fi condus un autoturism, a pierdut controlul direcției, a lovit un indicator rutier și a părăsit partea carosabilă”, mai adaugă IPJ Constanța.

 
Bărbatul a fost testat cu apartul etilotest, rezultatul fiind 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
Iar astăzi, 30 decembrie a.c., în jurul orei 03.05, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 19 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 3, în comuna Valu lui Traian, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu apartul etilotest, rezultatul fiind 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală.
 
Citește și
Percheziție într-un dosar de vătămare corporală din culpă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii