Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intervenție salvatoare! Femeie de 85 de ani găsită leșinată într-o pădure din județul Ialomița. Ce au stabilit polițiștii

ro

24 Jul, 2022 09:10 796 Marime text
Polițist în misiune. Foto: IPj Bistrița NăsăudO femeie în vârstă de 85 de ani a fost salvată în cursul zilei de ieri, de polițiștii ialomițeni, după ce s-a rătăcit și a leșinat din cauza temperaturilor ridicate, în pădurea Sinești.

Potrivit unui comunicat al IPJ Ialomița, ieri după-amiază, în jurul orei 15:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 4 Coșereni au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că pe DN2, în zona pădurii Sinești, un autoturism este parcat necorespunzător. 

„La fața locului polițiștii au identificat autovehiculul staționat pe avarii, neasigurat, cu cheile în contact, telefonul mobil al șoferului precum și alte bunuri în habitaclu.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit că autoturismul aparține unei femei, în vârstă de 85 de ani, din municipiul Piatra Neamț.

În cel mai scurt timp, la fața locului, s-au deplasat în sprijin, mai multe echipaje de poliție, jandarmi și pompieri, care au pornit în cautarea persoanei care se afla în mașină, în pădurea din apropiere“ - au precizat reperezentanții IPJ Ialomița.


După aproximativ o oră de căutări, polițiștii au găsit o bătrână, căzută în pădure, aceasta fiind preluată de un echipaj al ambulanței și transportată în siguranță la Spitalul din Urziceni. 

„Femeia, în vârstă de 85 de ani, le-a declarat polițiștilor că a oprit autoturismul pe marginea drumului pentru a lua puțin aer, s-a îndepărtat de acesta și s-a rătăcit, iar din cauza temperaturilor ridicate și-a pierdut cunoștința.

Aceasta le-a mulțumit polițiștilor ialomițeni pentru interveția promtă care i-a salvat viața“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Ialomița.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii