Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:15 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intervenție la înălțime la Tulcea pentru salvarea unei pisici! (VIDEO)

ro

09 Apr, 2024 19:23 595 Marime text
Foto: Facebook/ISU Delta TulceaPompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Delta al Județului Tulcea au fost solicitați astăzi să intervină în ajutorul unei pisici care a rămas blocată intre fereastră și tocul geamului într-un apartament situat la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Tulcea.

„Era acolo de o oră și ceva și, din câte am înțeles mai avea de stat până seara când se întorceau stăpânii acasă. O doamnă vigilentă a observat felina cum se chinuia să scape din ”capcana” în care intrase și a decis să ne anunțe. Zis și făcut!“ - au precizat reprezentanții ISU Delta Tulcea. 


Salvatorii alpiniști au ajuns repede la etajul 4, pe exteriorul blocului și au reușit să salveze pisica eliberând-o înapoi în locuință tot pe acolo pe unde a încercat să se bucure de priveliște și vremea frumoasă de afară.

„Nu am făcut cunoștință cu proprietarii însă le transmitem pe această cale să ia măsuri cu privire la ferestre pentru ca scumpul lor animal să nu mai ajungă în astfel de situații“ - au mai  precizat reprezentanții ISU Delta Tulcea. 



Citește și: 

Mangalia, „orașul pisicilor“! Zeci de feline, observate pe digul de pe malul mării (FOTOREPORTAJ+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii