Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intervenție de urgență a Salvamont în județul Gorj. Victima nu a mai putut fi salvată

ro

23 Jan, 2024 17:14 730 Marime text

Sursa foto: Facebook/Salvamont Romania


 
  • Salvamontiștii din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj au intervenit ca resursă de sprijin la solicitarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Gorj, pentru acordarea primului ajutor medical, recuperarea și transportul unei persoane accidentată într-o zonă greu accesibilă din partea de sud a județului Gorj, potrivit Salvamont România.
 
Au intervenit salvamontiștii aflați în serviciul de tură operativă din Baza Salvamont Târgu Jiu cu o ambulanță Salvamont cu capacitate de intervenție în teren dificil .
 
Salvatorii au ajuns la fata locului, persoana accidentată nu mai prezenta semne de funcții vitale și i s-au inceput imediat manevrele de resuscitare,
conform sursei.
 
Din nefericire,  traumatismele suferite erau incompatibile cu viața si manevrele de resuscitare nu au mai dat rezultate. Salvamontiștii au transportat victima cu targa până în zona de unde a putut fi preluată de mașina de intervenție Salvamont și cu aceasta până la mașina aparținând Institutului de Medicină Legală.
 
 Citește și
40 de persoane salvate de salvamontiști în ultimele 24 de ore. O victimă, preluată de elicopter
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii