Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:43 16 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întâlnire la MApN. În discuție drepturile personalului participant la acțiuni militare, răniților și urmașilor celor decedați

ro

29 Jun, 2017 20:03 1265 Marime text
Joi, 29 iunie, în coordonarea Departamentului pentru relația cu Parlamentul și informare publică a avut loc, la sediul M.Ap.N, întâlnirea unui grup de lucru inter-departamental pentru analizarea soluțiilor de îmbunătățire a cadrului normativ care stabilește drepturile personalului participant la acțiuni militare, răniților și urmașilor celor decedați.

Potrivit MApN, în cadrul lucrărilor au fost luate în discuție și propuneri pentru optimizarea cadrului normativ referitor la statutul personalului militar, în special pentru cei aflați la baza ierarhiei militare.

La activitate au participat reprezentanți ai structurilor M.Ap.N. cu responsabilități  în domeniile supuse analizei, precum și membri ai Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități ”Sfântul Mare Mucenic Dimitrie - Izvorâtorul de Mir” și Ligii Militarilor Profesioniști.

În urma discuțiilor, a rezultat un set de propuneri privind amendarea, pe viitor, a legislației aferente domeniilor în discuție.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii