Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:38 23 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inspectoratul General al Poliţiei Române cumpără software pentru percheziții informatice (documente)

ro

06 Feb, 2017 12:52 1486 Marime text
Inspectoratul General al Poliţiei Române a inițiat o licitație pentru achiziţia a 38 de aplicații software pentru percheziții informatice și a 38 de sisteme informatice portabile de tip forensic. Valoarea estimată a contractului, fără TVA, este de 1,682,218.58 RON. De menţionat că produsele vor fi livrate în termen de 15 zile de la data atribuirii contractului.
 
Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut. Potrivit anunţului de participare, se va organiza o licitaţie electronică.
 
În caietul de sarcini se precizează că aplicația software va permite extragerea de date din terminale precum Apple, Samsung, Acer, BlackBerry, Lenovo, LG, Nokia, Philips, inclusiv replicile chinezești. Aplicația va fi capabilă să exporte/transfere agenda de telefon, SMS, MMS, email, IM, calendar, jurnal de apeluri, date despre aplicațiile din telefon, fotografii, video, muzică, sunete, date acumulate în browser internet și a altor fișiere.
 
Software-ul va suporta permanent update-uri pentru ultimele modele de dispositive mobile apărute pe piață, se mai precizezează în caietul de sarcini.

În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare şi caietul de sarcini.

Ti-a placut articolul?

Comentarii