Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:35 13 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Insarcinata in luna a cincea, dar...virgina

ro

24 Aug, 2004 00:00 1714 Marime text

Minora obligata sa intretina relatii sexuale cu tatal vitreg

Potrivit declaratiilor cadrelor medicale, acest lucru a fost posibil datorita unei ejaculari prehimenale, fata nefiind, practic, deflorata. * In luna aprilie, Ana-Maria a fost scolita de tatal vitreg, in tainele sexului * Doru Prohodeanu este cercetat pentru intretinere de relatii sexuale cu o minora, urmand a fi luata in calcul si varianta cercetarii penale pentru lovire.

Caz incredibil la Sectia 5. O minora de 15 ani a ramas insarcinata cu concubinul mamei sale, desi tanara este inca ...virgina. Plangerea la politie a fost depusa de mama fetei, Mariana Vasilache, de 37 de ani, domiciliata pe Strada Frigului nr.13. La miezul noptii de 20 - 21 august, aceasta s-a prezentat la sectia de politie pentru a reclama ca, in perioada aprilie - iunie, timp in care ea a fost plecata la munca in Franta, concubinul sau, Dorel Prohodescu, de 48 de ani, a intretinut relatii sexuale cu fiica sa, Ana Maria. Relatia dintre cei doi a fost descoperita de femeie la intoarcerea in tara, mai exact in urma cu o saptamana, cand a aflat oroarea petrecuta: fiica sa era insarcinata in 5 luni cu "tatal adoptiv". Surprizele nu se opresc, insa, aici. La inceputul luni iunie fata a hotarat sa paraseasca casa "tatalui" si a plecat la o familie de penticostali, pe care ii cunostea de aproape de un an, din Onesti. Plecarea fetei a fost planuita de catre Dorel, deoarece spera ca fata isi va gasi un baiat cu care sa se casatoreasca si astfel sa scape de acuzatiile mamei si de bataile ei. Fata declara ca tot tatal ei i-a platit biletul de tren pana la Onesti. Dupa aceasta luna de stat printre straini fata a hotarat sa plece la tatal ei natural, in localitatea Moinesti . Acolo sora sa a observat ca fetei i s-a schimbat corpul semanand cu al unei gravide.

Si batuta si gravida

Tatal impreuna cu sora ei au dus-o la Serviciul Medico Legal, din Bacau si mare le-a fost uimirea cand au aflat ca fata era insarcinata in luna a 5-a,dar este inca virgina. Potrivit declaratiilor cadrelor medicale, acest lucru a fost posibil datorita unei ejaculari prehimenale, fata nefiind, practic, deflorata. Condusa la sectie de politie, Ana Maria a declarat initial, ca barbatul a obligat-o sa intretina relatii sexuale, "a imobilizat-o tinand-o strans de maini si s-a rastit la ea". In ziua urmatoare, fata a revenit asupra declaratiei, precizand ca, de fapt, a intretinut acte sexuale de bunavoie cu concubinul mamei sale, care i-a promis ca o va lua de sotie. La randul sau, concubinul sustine ca a fost ademenit de minora, dar, intr-adevar, i-a facut aceasta promisiune. Tocmai cand se credea ca spiritele s-au linistit, doua zile mai tarziu Mariana Vasilache s-a prezentat din nou la politie pentru a sesiza, de aceasta data, ca fiica sa a fost batuta de concubin. Potrivit declaratiilor sale, barbatul s-ar fi napustit pur si simplu asupra fetei, infuriat de faptul ca aceasta a negat faptul ca a intretinut de bunavoie relatii sexuale cu el, si a lovit-o in sold si abdomen. Varianta concubinului este, insa, cu totul alta. Acesta declara ca, in seara cu pricina, statea de vorba cu concubina sa, care ii reprosa in continuu faptul ca i-a nenorocit fata. Infuriat de jignirile aduse de femeie, a plecat pur si simplu din casa, fara a se atinge de fata. Indiferent care ar fi adevarul, in noaptea cu pricina minora a ajuns la Spitalul Clinic de Urgenta Constanta, unde a fost diagnosticata cu traumatism abdominal acut inchis, dar fara a prezenta semne vizibile de violenta. In noaptea de 22 - 23 august, fata a ramas internata sub observatie in Sectia Urgenta, fiind externata in dimineata urmatoare. In prezent, Doru Prohodeanu este cercetat pentru intretinere de relatii sexuale cu o minora, urmand a fi luata in calcul si varianta cercetarii penale pentru lovire.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii