Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:00 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii din Constanța. Iată ce au descoperit

ro

06 Dec, 2023 11:39 894 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pixabay
  • Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au constatat mai multe infracțiuni la regimul rutier în județ.
 
Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au constatat mai multe infracțiuni la regimul rutier în județ, transmite un comunicat din partea IPJ Constanța.
 
La data de 5 decembrie 2023, în jurul orei 19.30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năvodari au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada D 10 s-a produs un accident rutier (tamponare).
 
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 26 de ani, ar fi condus un autoturism și ar fi lovit un alt vehicul.
 
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 5 decembrie 2023, în jurul orei 06.35, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cernavodă au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Inginer Anghel Saligny s-a produs un accident rutier (tamponare).
 
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de un bărbat, de 28 de ani, respectiv o femeie, de 52 de ani.
 
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul în cazul bărbatului fiind 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
În urma testării acestuia cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
 

„Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise și a alcoolemiei în sânge.
 
În ambele cauze a fost întocmit dosar de cercetare penală”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Mandat de arestare pus în aplicare de polițiștii din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii