Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:25 17 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infotrafic Situația traficului rutier. Pe Autostrada Soarelui se circulă în condiții de ceață

ro

27 Sep, 2021 07:31 768 Marime text
  • Pe Autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 171 și 174, se circulă în condiții de ceață. 
  • Până la finalul lunii noiembrie a.c., pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa se efectuează lucrări de reabilitare a părţii carosabile.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 2, localitatea Oreavul, județul Buzău, s-a produs un accident rutier, în care 2 autoturisme au intrat în coliziune față-spate. În urma impactului a rezultat o victimă, care a decedat. Traficul se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției rutiere.

Pe Autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 171 și 174, se circulă în condiții de ceață, care reduce vizibilitatea sub 100 de metri, motiv pentru care recomandăm conducătorilor auto să folosească sistemele de iluminare și dezaburire, să circule cu viteză redusă și să mărească distanța de siguranță dintre autovehicule.

Pe Autostrada A1 București-Pitești se circulă în condiții de aglomerație la intrarea în capitală, de la kilometrul 13.

Până la finalul lunii noiembrie a.c., pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul kilometric 31+500 de metri - 36+150 de metri, traficul se desfășoară deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcţie, cu limită de viteză de 60 km/h. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părţii carosabile.

De asemenea, a fost închis și nodul rutier de la kilometrul 35 care face accesul la și dinspre localitățile Fundulea și Nana, județul Călărași, pe sensul Constanța – București.

Circulația rutieră este restricționată pe Autostrada A1 Sibiu – Deva pe tronsonul kilometric 262+600 m - 265+600 m, la intrarea în tunelul Săcel, pe sensul de mers Sibiu - Orăștie, pe fondul lucrărilor de remediere necesare infrastructurii rutiere existente, traficul fiind deviat de pe calea 2 pe calea 1 în zona lucrărilor, până la jumătatea lunii noiembrie.

Începând din data de 20 septembrie 2021, pentru aproximativ o lună, circulația este restricționată pe o bandă pe DN 1 Brașov – Ploiești, la kilometrul 140+800 metri, la ieșirea din stațiunea Predeal, județul Brașov, în zona pasajului la calea ferată, pentru efectuarea lucrărilor de refacere a structurii rutiere de pe pod. Traficul va fi dirijat prin semafoare.

Rute alternative care pot fi accesate pentru evitarea aglomerației:


- DN 1A - Ploiești - Cheia - Săcele - Brașov

- DN 73 - Pitești - Câmpulung - Bran – Brașov.

Pe DN 13, între municipiul Brașov și comuna Feldioara, începând din data de 21 septembrie, sunt demarate lucrările pentru reabilitarea podului de peste pârâul Bârsa, județul Brașov. Astfel, circulația este restricționată pe o bandă, traficul fiind dirijat de semafoare.

Celor care doresc să evite zona lucrărilor, le propunem ca rute alternative:

- DJ112A - Hălchiu - Codlea - DN1;

- DJ112A - Bod - DJ103 - Sânpetru - Varianta de Ocolire Brașov.

Traficul greu poate evita zona lucrărilor pe DN1S, ruta Hoghiz - Șercaia - DN1.

Ti-a placut articolul?

Comentarii