Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

INFOTRAFIC. Se circulă în condiții de aglomerație pe DN4

ro

27 Jul, 2020 07:06 1067 Marime text

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu traficul restricționat ca urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier.
 
În ceea ce privește fluența, se circulă în condițiile unor valori normale pe  principalele artere rutiere.
 
Se circulă în condiții de aglomerație pe DN4, pe sensul de intrare în București (loc. Popești-Leordeni), dar și pe Centura Capitalei, în zona localităților Mogoșoaia, Berceni, Pantelimon și Bragadiru.
 
Pe autostrada A1 Deva-Nădlac, între kilometrii 468+520 de metri – 473+440 de metri, între localitățile Remetea Mare și Lugoj, județul Timiș, au loc lucrări de reparații la carosabil. Din acest motiv, traficul rutier se deviază de pe sensul către Deva, pe sensul către Nădlac, circulându-se pe o bandă pentru fiecare direcție. Circulația rutieră nu este afectată pe drumurile județene din apropiere.
 
Recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare, dar și să crească distanţa de siguranţă între vehicule.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii