Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:23 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infotrafic Porturile din Constanța sunt închise. Care este cauza

ro

29 Nov, 2021 08:28 1598 Marime text

 
  • Situația traficului luni dimineață.
     
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că Porturile Constanța Nord, Constanța Sud și Midia sunt închise transportului fluvial și maritim, din cauza vântului puternic.
 
Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București - Pitești, A2 București - Constanța, A3 București - Ploiești, DN 1 Ploiești - Brașov, se circulă în condiții de ploaie, pe un carosabil umed, cu valori de trafic reduse.

În localitatea Florești, județul Cluj, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicare un autocamion și 2 autoturisme, din care au rezultat 2 victime.

Pe DN 1A, în afara localității Zalhanaua, județul Prahova, pe sensul de mers Ploiești - București, conducătorul unui autoturism a accidentat mortal o persoană de sex feminin, care se deplasa în calitate de pieton pe partea carosabilă a acelei direcții. Circulația rutieră este restricționată pe sensul către București, fiind dirijată alternativ, de poliția aflată la fața locului.

În Carpații Meridionali, zona muntoasă a județelor: Alba, Argeș, Brașov, Caraș-Severin, Dâmbovița, Gorj, Hunedoara, Prahova, Sibiu și Vâlcea, la altitudini de peste 1700 m, ninge viscolit. Drept urmare, pentru o deplasare în siguranță către aceste zone montane, polițiștii recomandă conducătorilor auto montarea lanțurilor pe anvelopele de iarnă.

Pe DN 2, în localitatea Costești, județul Buzău, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme. Persoana
încarcerată a decedat. Se fac cercetări pentru stabilirea cauzei producerii evenimentului rutier.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii