Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:16 03 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

InfoTrafic Ploaie, pe alocuri torențială, pe A2 și A4. Recomandările poliției

ro

20 Jun, 2021 07:22 869 Marime text
  • Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.
 

Este semnalată ploaie, pe alocuri torențială, pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, A4 Ovidiu-Agigea, DN1 București-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, circulându-se în condițiile unui carosabil umed, cu vizibilitate bună și valori scăzute de trafic.

 
Având în vedere că în mai multe zone traficul se desfăşoară în condiţiile unui carosabil umed, Poliția Rutieră recomandă conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare, dar și să crească distanţa de siguranţă între vehicule.

În plus, conducătorii auto trebuie să verifice înainte de a porni la drum ca autovehiculele să aibă în funcțiune sistemele de dezaburire, care să le asigure o bună vizibilitate.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii