Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:06 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

InfoTrafic Cum se circulă pe principalele artere rutiere în această dimineață

ro

05 Mar, 2021 07:46 1021 Marime text
  • Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier.
 
Pe principalele artere rutiere se circulă în condiții de vizibilitate bună, pe un carosabil uscat, cu valori de trafic normale.
 
Pe DN68A Margina – Coșevița, pe tronsonul kilometric 38 – 53 (județul Timiș), până pe data de 15.04.2021 se efectuează lucrări de reparații la partea carosabilă, constând în înlocuirea structurilor rutiere afectate de valorile mari de trafic și de tonaj, prin efectuarea unor sisteme rutiere noi cu îmbrăcăminte asfaltică. Fiind un sector de drum tranzitat intens, sunt recomandate ca rute ocolitoare: Autostrada A1, nod rutier Ilia - DN7 Arad –Nădlac sau Autostrada A1, nod rutier Simeria - DN66 – Hațeg – DN68 Caransebeș – DN6 Lugoj – A1.
 
Amintim că până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 11 - 17 și 27 - 33, se circulă deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcţie.

Măsura este impusă în vederea efectuării unor lucrări de reabilitare a părţii carosabile. De asemenea, a fost închis și nodul rutier de acces în localităţile Cernica şi Bălăceanca, județul Ilfov, fiind restricţionată circulaţia pe breteaua de intrare/ieşire din autostradă și DNCB, pe sensul Constanța – București.

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii