Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:22 27 02 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

InfoTrafic Cum se circulă pe autostrăzi și pe principalele șosele ale țării. Restricții în județul Tulcea

ro

30 Jun, 2020 07:20 671 Marime text
  • Cum se circulă pe drumurile naționale și pe autorstrăzi, la această oră.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, sunt semnalate două drumuri naționale și trei drumuri județene cu circulația rutieră întreruptă, ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile. Este vorba despre:

- DN66A este blocat la kilometrul 27+900 de metri, între localitățile Uricani și Câmpul lui Neag, județul Hunedoara (traficul auto este deviat provizoriu pe un drum logistic, pe creasta barajului);

- DN1R este blocat în localitatea Sâncraiu, județul Cluj (circulația rutieră este deviată pe DJ 126, prin localitate);

- DJ 672C este blocat în zona localității Runcu, județul Gorj;

- DJ 668 este blocat în zona localității Călan, județul Hunedoara;

- DJ 582 este blocat în zona localității Slatina-Timiș, județul Caraș-Severin.

Pe principalele artere rutiere, respectiv A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, A4 Ovidiu-Agigea, DN 1 București-Brașov și DN 7 București-Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, valorile de trafic fiind normale.

În județul Tulcea, circulația rutieră pe DN22D se desfășoară pe un fir, alternativ, la kilometrul 1+200 de metri (ieșirea din orașul Măcin către localitatea Horia), după ce un pod din acest loc s-a surpat.


În perioada 22 iunie – 9 iulie 2020, pe DN 6 Drobeta-Turnu Severin – Orșova, la kilometrul 354+150 de metri, în afara localității Gura Văii (viaductul Slătinicul Mare), județul Mehedinți, se execută lucrări de reparații la rosturile de dilatație. Astfel, circulația se desfășoară pe un singur fir, dirijat prin semaforizare ori cu piloți de circulație.

„Recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare, dar și să crească distanţa de siguranţă între vehicule”, transmite InfoTrafic.

Ti-a placut articolul?

Comentarii