Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

INFOTRAFIC! Cum se circulă în această dimineață pe Autostrada București-Constanța!

ro

26 Jan, 2024 07:17 766 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate autostrăzi sau drumuri naționale cu circulația oprită ca urmare a condițiilor meteorologice sau a vreunui accident rutier.

Potrivit Infotrafic, ninge viscolit, fiind depus un strat de zăpadă de 1 cm pe carosabil, pe DN 1A, în loc. Cheia, jud. Prahova, nefiind impuse restricții de trafic. De asemenea, în zona montană a județului Dâmbovița se circulă în condiții de iarnă, fără a fi impuse restricții de circulație.

Este semnalată ceață care scade vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din județele Călărași.

„Pe celelalte artere rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța și DN 1 Ploiești-Brașov, se circulă pe un carosabil preponderent umed, valorile de trafic fiind reduse.

Pentru creşterea gradului de siguranţă în trafic, recomandăm șoferilor atenţie în efectuarea manevrelor, schimbarea benzii doar după semnalizarea intenţiei, rularea cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi foarte importantă pentru arterele de viteză este mărirea distanţei de siguranţă între vehicule“ - au mai precizta reprezentanții INFOTRAFIC.

Citește și: 

Accident rutier pe DN 2 Buzău-Râmnicu Sărat! Un pieton, implicat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii